Over BTM

Kennis, maatwerk, professioneel.

Willen groeien op persoonlijk, maar zeker ook op professioneel vlak is een belangrijke drijfveer voor Bas Timmermans. En dit heeft hij ook kunnen waarmaken. In de loop van de jaren is het bedrijf gegroeid  op verschillende vlakken. Een grote stap was het aannemen van personeel. Nu is er een vakbekwaam team wat gaat voor het beste resultaat.

Wensen voor het machinepark zijn grotendeels vervuld. Er staat een CNC-plasmasnijmachine, een CNC-kantbank en de beste lasapparatuur.

Het wagenpark is van een wit Ford-busje uitgegroeid tot volledig ingerichte bussen zodat er ter plaatse niks ontbreekt. En een hoogwerker zodat we alles in eigen beheer kunnen doen.

Om nog meer service te bieden kan alles in eigen beheer in 3D worden ingemeten en uitgetekend. Dit kan in autocad en Parabuild (3D tekenprogramma). Zo kunnen wij de klant een goed beeld geven.

Een stukje professionalisering is gerealiseerd door het behalen van de CE-1090.

Door de jarenlange ervaring is er veel kennis en kunde aanwezig. Hierdoor zijn we probleemoplossend, flexibel en denken we met de klant mee. Dit is een grote toegevoegde waarde.

Verder lezen

Onze geschiedenis